نویسنده = %D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF %D9%82%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C
بررسی اثر ریزپوشینه صمغ مصطکی اصلاح شده حاوی کورکومین بر زنده مانی رده سلولی MCF-7 به روش آزمون MTT

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 19 شهریور 1402

10.22069/fppj.2023.20894.1731

احسان فیضی کریم آبادی؛ علیرضا صادقی؛ محمد قربانی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ زهرا عطایی


ارزیابی ویژگی های امولسیون های دوگانه (W/O/W) تثبیت شده با کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر – اینولین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 28 شهریور 1402

10.22069/fppj.2022.20752.1726

عادله محمدی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سید مهدی جعفری


کاربرد هیدروژل آلژینات برای ریزپوشانی ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی عصاره گیاه شوید کوهی

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 91-109

10.22069/fppj.2022.20617.1718

مریم رضائی سراجی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ هدی شهیری طبرستانی؛ عظیم قاسم نژاد


بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی هیدروژل‌ هیبریدی حاوی ایزوله پروتئین آب پنیر- آپونتیا

دوره 14، شماره 3، مهر 1401، صفحه 125-139

10.22069/ejfpp.2022.19662.1687

پانیذ کاوسی؛ محبوبه کشیری؛ مرتضی خمیری؛ محمد قربانی؛ سمیرا عشقی نیا


بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی مخلوط و کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر – اینولین

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 71-88

10.22069/ejfpp.2021.19599.1679

عادله محمدی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی؛ سید مهدی جعفری


سنتز نانوالیاف کازئینات سدیم، کیتوزان و پلیوینیل الکل به روش الکتروریسی

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 1-18

10.22069/ejfpp.2021.17034.1562

محسن اصغری قاجاری؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ محمد قربانی


بررسی ویژگی‌های عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین باقلای هیدرولیز شده‌ی به روش هیدرولیز ترکیبی

دوره 12، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 25-38

10.22069/ejfpp.2021.14033.1452

سیده پریا سمایی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی


اثر ضداکسایشی عصارههای میوه کنار (Ziziphus spina-christi ) و هسته خرما (Phoenix dactylitera) رقم مضافتی بر پیشرفت اکسایش روغن سویا

دوره 11، شماره 2، بهمن 1398، صفحه 157-166

10.22069/ejfpp.2020.12286.1389

عباس نمدی پور؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو؛ علیرضا صادقی


بهینه سازی هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو با استفاده از آنزیم آلکالاز جهت دستیابی به حداکثر خاصیت ضد اکسایشی

دوره 9، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 1-12

10.22069/ejfpp.2017.8810.1236

الهام نورمحمدی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی؛ معصومه صادقی


مدل‎سازی خشک‎شدن لایه نازک خمیر خرمای مضافتی (Phoenix dactylifera L.)

دوره 9، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 37-52

10.22069/ejfpp.2017.7699.1186

نرجس محمدی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علی اصغری؛ محمد قربانی؛ امان محمد ضیایی فر؛ حبیب اله میرزایی


بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی استویا ربایودیانا برتونی و بررسی این خاصیت در دسر لبنی

دوره 8، شماره 2، آبان 1395، صفحه 69-90

10.22069/ejfpp.2017.8119.1201

مونا فلاح شجاعی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مرتضی خمیری


بررسی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام تحت شرایط مختلف دمایی و بسته بندی

دوره 7، شماره 2، مهر 1394، صفحه 77-96

مرضیه رئیسی؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک


اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 31-46

شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی


بهینه سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی ماهی کاراس (Carassius carassius) به روش سطح پاسخ

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 95-110

علیرضا مهرگان نیکو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ علی طاهری؛ مهران اعلمی


کاربرد شاخص دیان مزدوج به عنوان معیاری از پیشرفت اکسایش گردو

دوره 4، شماره 1، آبان 1391، صفحه 1-13

حامد حسینی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو