نویسنده = %D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF %D8%AA%D9%82%DB%8C %DA%AF%D9%84%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C
بررسی ویژگی های ضد اکسایشی عصاره میوه عناب استخراجی به روش حرارت دهی مقاومتی در خامه قنادی

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 95-118

10.22069/ejfpp.2021.18270.1632

راضیه جمالی فرد؛ مهرداد نیاکوثری؛ محمد هادی اسکندری؛ محمد تقی گلمکانی؛ مهران میراب زاده اردکانی


ارزیابی برخی از خصوصیات شیمیایی و حسی شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول شکر

دوره 6، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 85-101

ماریه مردانی؛ عسگر فرحناکی؛ غلامرضا مصباحی؛ محمد تقی گلمکانی؛ مهسا مجذوبی