نویسنده = مهدی کاشانی نژاد
اثر غلظت‌های یون کلسیم و نمک و دمای آب‌نمک‌گذاری بر تغییرات بافت، تراوش و تورم پنیر فتای فراپالاش

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 139-154

10.22069/ejfpp.2020.14548.1467

کورش رحمانی؛ حبیب الله میرزایی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سید مهدی جعفری؛ ناصر همدمی


انتخاب بهترین مدل سینتیکی در خشک‌کردن قارچ دکمه‌ای توسط سامانه مادون‌قرمز

دوره 12، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 129-138

10.22069/ejfpp.2021.8164.1203

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امان محمد ضیائی فر


مدل سازی فرآیند خشک کردن بادمجان توسط سامانه مادون قرمز به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی

دوره 9، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 85-96

10.22069/ejfpp.2017.7859.1192

علیرضا اسدی امیر آبادی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ فخرالدین صالحی


بررسی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام تحت شرایط مختلف دمایی و بسته بندی

دوره 7، شماره 2، مهر 1394، صفحه 77-96

مرضیه رئیسی؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک


اثر انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه بالنگو

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 15-30

عاکفه ضامنی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مهران اعلمی؛ فخرالدین صالحی