نویسنده = %DA%A9%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%B4 %D8%AE%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C %D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C %D8%AE%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C %D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C
اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و پذیرش کلی ماست پروبیوتیک کم چرب

دوره 6، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 37-52

رامونا مسعود؛ وجیهه فدائی نوغانی؛ کیانوش خسروی دارانی خسروی دارانی


اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک و پذیرش کلی ماست پروبیوتیک کم چرب

دوره 6، شماره 1، خرداد 1393

10.22069/fppj.2014.6514

رامونا مسعود؛ وجیهه فدائی نوغانی؛ کیانوش خسروی دارانی خسروی دارانی