نویسنده = علی معتمدزادگان
تعداد مقالات: 6
1. اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise)

دوره 11، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 131-142

عبدالخالق گل کار؛ علی معتمدزادگان؛ مهدی پورشایگان؛ سارا مقصودی؛ حدیثه باقری


2. مدل‌سازی و بهینه‌سازی تأثیر بوجاری و رطوبت بر ویژگی‌های فیزیکی و میکروبی گندم با روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 2، پاییز و زمستان 1395، صفحه 43-68

الهام آل‌حسینی؛ سید‌ مهدی جعفری؛ علی معتمدزادگان؛ علی آل‌حسینی


3. بررسی اثر غلظت ساکارز بر خصوصیات رئولوژی ژل آب انار بر پایه ژلاتین/Ƙ-کاراگینان

دوره 8، شماره 2، پاییز و زمستان 1395، صفحه 107-122

ثمر صحرایی؛ علی معتمدزادگان؛ وحیده سرابی اقدم


4. تاثیر افزودن سوکرالوز و مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی، فیزیکیوشیمیایی و حسی خامه قنادی

دوره 8، شماره 1، بهار و تابستان 1395، صفحه 23-40

ایمان کاتوزیان؛ علی معتمدزادگان؛ محمد دانشی


5. بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر روی پایداری، رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیون های ایزوله پروتئین آب پنیری

دوره 5، شماره 2، بهار و تابستان 1392، صفحه 91-114

مهسا خرمی؛ سید هاشم حسینی پرور؛ علی معتمدزادگان


6. مطالعه برهم کنش صمغ دانه ریحان و پروتئین های آب پنیری در محیط آبی

دوره 4، شماره 1، پاییز و زمستان 1391، صفحه 15-35

وحیده سرابی اقدم؛ سید هاشم حسینی پرور؛ علی معتمدزادگان؛ لارا ماتیا مرینو