کلیدواژه‌ها = %D9%88%DB%8C%DA%98%DA%AF%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C %D9%81%DB%8C%D8%B2%DB%8C%DA%A9%DB%8C %D9%88 %D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%A8%DB%8C
مدل‌سازی و بهینه‌سازی تأثیر بوجاری و رطوبت بر ویژگی‌های فیزیکی و میکروبی گندم با روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 2، آبان 1395، صفحه 43-68

10.22069/ejfpp.2017.9219.1266

الهام آل‌حسینی؛ سید‌ مهدی جعفری؛ علی معتمدزادگان؛ علی آل‌حسینی