کلیدواژه‌ها = فراصوت
تولید امولسیون پیکرینگ پایدار با استفاده از ذرات هیبریدی متشکل از پلیمرهای زیستی

دوره 15، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 109-124

10.22069/fppj.2022.20407.1708

صدیقه توسلی؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ هدی شهیری طبرستانی


بررسی تاثیر فرایند فراصوت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کاربردی نشاسته یولاف

دوره 12، شماره 1، مرداد 1399، صفحه 145-160

10.22069/ejfpp.2020.14426.1462

یحیی مقصودلو؛ سید رضا فلسفی؛ حدیث رستم آبادی


تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون

دوره 11، شماره 2، بهمن 1398، صفحه 21-34

10.22069/ejfpp.2020.14277.1461

جواد حصاری؛ لیلا هوشیار؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ ممتوته شنگول


اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا

دوره 11، شماره 1، تیر 1398، صفحه 33-47

10.22069/ejfpp.2019.13219.1428

حسین جلالی؛ سیدحمیدرضا ضیاءالحق؛ عبدالرضا محمدی نافچی؛ محمد کاظمی الموتی