کلیدواژه‌ها = %D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AA%D8%A6%DB%8C%D9%86 %D9%87%DB%8C%D8%AF%D8%B1%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B2 %D8%B4%D8%AF%D9%87 %DB%8C %D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C
بهینه سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی ماهی کاراس (Carassius carassius) به روش سطح پاسخ

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 95-110

علیرضا مهرگان نیکو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ علی طاهری؛ مهران اعلمی