کلیدواژه‌ها = روش سطح پاسخ
تعداد مقالات: 6
1. بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی آرد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی

دوره 11، شماره 2، پاییز و زمستان 1398، صفحه 109-132

10.22069/ejfpp.2020.15354.1499

فخری شهیدی؛ شادی بلوریان؛ حامد حسینی؛ فرشته حسینی؛ حامد صابریان؛ محمد مالکی


2. بهینه‌سازی فرآیند تولید امولسیون‌های لیکوپن در صمغ عربی و مالتودکسترین با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 10، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 117-136

10.22069/ejfpp.2018.10705.1331

آزاده سلیمی؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیایی فر


3. ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سین‌بیوتیک به روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 9، شماره 2، پاییز و زمستان 1396، صفحه 33-50

10.22069/ejfpp.2018.9881.1298

تهمینه نیکبخت کشکولی؛ حسین جوینده؛ سعید تهموزی دیده بان


4. بهینه یابی استخراج موسیلاژ دانه به با کمک امواج فراصوت و با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 9، شماره 2، پاییز و زمستان 1396، صفحه 17-31

10.22069/ejfpp.2018.9430.1276

آتنا دهقان؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو


6. بهینه سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی ماهی کاراس (Carassius carassius) به روش سطح پاسخ

دوره 5، شماره 1، بهار و تابستان 1392، صفحه 95-110

علیرضا مهرگان نیکو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ علی طاهری؛ مهران اعلمی