کلیدواژه‌ها = %D8%B1%D8%A6%D9%88%D9%84%D9%88%DA%98%DB%8C
مقایسه خواص رئولوژیکی نانوژل‌های نانوسلولز چوب، نانوسلولز باکتری و نانوکیتین

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 147-168

10.22069/ejfpp.2021.19225.1669

حسام الدین جنت امانی؛ علی معتمدزادگان؛ محمد فارسی؛ حسین یوسفی


بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و رئولوژیکی نوشیدنی بازسازی شده از برگه خشک‌شده زردآلو

دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 129-145

10.22069/ejfpp.2022.17150.1573

محمدمهدی سیدآبادی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا اسدی امیرآبادی


تأثیر پودر عناب بهعنوان جایگزین ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری کم کالری

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 47-58

10.22069/ejfpp.2021.17580.1596

روح انگیز سپهری؛ محمدحسین حداد خداپرست؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ فاطمه پورجاجی


بررسی اثر غلظت ساکارز بر خصوصیات رئولوژی ژل آب انار بر پایه ژلاتین/Ƙ-کاراگینان

دوره 8، شماره 2، آبان 1395، صفحه 107-122

10.22069/ejfpp.2017.7218.1148

ثمر صحرایی؛ علی معتمدزادگان؛ وحیده سرابی اقدم


نانو کمپلکس های ژلان -کازئینات به عنوان حامل امگا سه: بررسی اندازه ذرات، رئولوژی و کارایی انکپسولاسیون

دوره 5، شماره 2، تیر 1392، صفحه 19-42

چیا عزیزانباری؛ بابک قنبرزاده؛ حامد همیشه کار؛ محمدیار حسینی