کلیدواژه‌ها = %D8%A8%D8%B1%DA%AF %D8%B2%DB%8C%D8%AA%D9%88%D9%86
تاثیر افزودن نانولیپوزم حاوی عصاره برگ زیتون روی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمایی، میکروبی و حسی کره

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 45-55

10.22069/ejfpp.2021.11156.1347

مهناز منافی دیزج یکان؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ هادی ولیزاده؛ فریده طباطبایی یزدی


اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا

دوره 11، شماره 1، تیر 1398، صفحه 33-47

10.22069/ejfpp.2019.13219.1428

حسین جلالی؛ سیدحمیدرضا ضیاءالحق؛ عبدالرضا محمدی نافچی؛ محمد کاظمی الموتی


مقایسه عصاره برگ زیتون و آنتی اکسیدان BHT بر زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد

دوره 4، شماره 2، آذر 1391، صفحه 67-83

سید حمید حسینی پور؛ سید یوسف پیغمبری؛ هانیه رستم زاد