کلیدواژه‌ها = ارزیابی حسی
تعداد مقالات: 4
1. فرمولاسیون پفک فراسودمند با پودر کدوحلوایی

دوره 11، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 65-80

مجتبی مقدسی؛ سید حسین حسینی قابوس


2. بررسی افزودن پودر کدوحلوایی و مالت جو بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی

دوره 10، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 61-72

صفورا جلالی؛ حسین جلالی؛ سید حسین حسینی قابوس


3. فرآوری ماست سین بیوتیک بر پایه غنی‌کننده‌های ریتنتیت و کنسانتره پروتئین آب پنیر

دوره 6، شماره 1، بهار و تابستان 1393، صفحه 103-118

عباس مهجوریان؛ حمید توکلی پور؛ محسن مختاریان


4. ارزیابی برخی از خصوصیات شیمیایی و حسی شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول شکر

دوره 6، شماره 1، بهار و تابستان 1393، صفحه 85-101

ماریه مردانی؛ عسگر فرحناکی؛ غلامرضا مصباحی؛ محمد تقی گلمکانی؛ مهسا مجذوبی