موضوعات = %D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C %D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85 %D9%88 %D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9 %D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C
بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا

دوره 11، شماره 1، تیر 1398، صفحه 1-18

10.22069/ejfpp.2019.13588.1440

مهشید رهبری؛ ناصر همدمی؛ حبیب الله میرزایی؛ سید مهدی جعفری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مرتضی خمیری


تأثیر نمک‌های کلرید سدیم و پتاسیم و pH بر ویژگی‌های صمغ دانه شنبلیله

دوره 11، شماره 1، تیر 1398، صفحه 49-64

10.22069/ejfpp.2019.12216.1385

طاهره عربی؛ رضا فرهوش؛ محبت محبی؛ شیوا گل محمدزاده


غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی

دوره 11، شماره 1، تیر 1398، صفحه 103-116

10.22069/ejfpp.2019.10758.1334

صدف کنودان؛ امان محمد ضیائی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو؛ سارا آقاجان زاده سورکی


مطالعه هم دماهای رطوبتی پالپ انگور (واریته سیاه سردشت)

دوره 10، شماره 2، دی 1397، صفحه 33-44

10.22069/ejfpp.2019.11227.1354

نلما آقازاده؛ محسن اسمعیلی؛ فروغ محترمی


بهینه‌سازی خشک‌کردن شلتوک برنج با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 10، شماره 1، مرداد 1397، صفحه 99-116

10.22069/ejfpp.2018.12301.1390

حسینعلی شمس آبادی؛ عمر قرناسی غراوی1؛ امیرحسین افکاری سیاح؛ عزت اله عسکری اصلی؛ منصور راسخ


تشخیص سیب‌زمینی‌های سالم از ناسالم با استفاده از امواج میکروویو

دوره 9، شماره 2، دی 1396، صفحه 101-110

10.22069/ejfpp.2018.10200.1314

علی ملکی؛ محمد علی قضاوی؛ فرزاد مهدیه بروجنی؛ مهدی مرادی؛ نیلوفر باغ وردانی


مدل‎سازی خشک‎شدن لایه نازک خمیر خرمای مضافتی (Phoenix dactylifera L.)

دوره 9، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 37-52

10.22069/ejfpp.2017.7699.1186

نرجس محمدی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علی اصغری؛ محمد قربانی؛ امان محمد ضیایی فر؛ حبیب اله میرزایی


مدل سازی فرآیند خشک کردن بادمجان توسط سامانه مادون قرمز به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی

دوره 9، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 85-96

10.22069/ejfpp.2017.7859.1192

علیرضا اسدی امیر آبادی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ فخرالدین صالحی


مدل‌سازی و بهینه‌سازی تأثیر بوجاری و رطوبت بر ویژگی‌های فیزیکی و میکروبی گندم با روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 2، آبان 1395، صفحه 43-68

10.22069/ejfpp.2017.9219.1266

الهام آل‌حسینی؛ سید‌ مهدی جعفری؛ علی معتمدزادگان؛ علی آل‌حسینی


تعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و هیدرودینامیکی کنگر

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 125-141

10.22069/ejfpp.2016.3139

احمد جهان بخشی؛ رضا یگانه؛ ابوالفضل آخوندزاده یامچی


مدل سازی پارامترهای رنگی در طی خشک کردن آلوی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آب گیری اسمزی

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 27-59

رسول قربانی؛ جلال دهقان نیا؛ سیدصادق سیدلو هریس؛ بابک قنبرزاده


مدل سازی دانسیته ظاهری طی خشک کردن انگور پیش تیمارشده با اولتراسوند و کربوکسی متیل سلولز

دوره 4، شماره 2، آذر 1391، صفحه 85-102

منور طهماسبی پور؛ جلال دهقان نیا؛ سید صادق سیدلو هریس؛ بابک قنبرزاده


بهینه سازی فرآیند خشک کردن جعفری با استفاده از روش ترکیبی هوای داغ- مایکروویو

دوره 4، شماره 2، آذر 1391، صفحه 103-122

مجتبی نوری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امیر دارایی گرمه خانی؛ مرضیه بلندی