per
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3803
2013-01-21
2
4
1
17
1017
Complete scientific research article
تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب
Effect of Basil seed mucilage (Ocimum basilicum L.) on the physicochemical and sensory characteristics of low fat yogurt
https://fppj.gau.ac.ir/article_1017_d0c5275b0f78922ef21a8135d40ba0f0.pdf
per
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3803
2013-01-21
2
4
19
32
1018
Complete scientific research article
تولید پنیر سفید فراپالایشی سینبیوتیک با استفاده از سویه پروبیوتیک Lactobacillus acidophilusو اینولین
Production of synbiotic UF Iranian white cheese using Lactobacillus acidophilus and inulin
https://fppj.gau.ac.ir/article_1018_0b6c1fdc05da396f1df34b10e471e1bc.pdf
per
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3803
2013-01-21
2
4
33
55
1019
Complete scientific research article
مدل سازی و بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک از ریشه شیرین بیان به کمک امواج مایکروویو
Modeling and Optimization of phenolic compound extraction from licorice root by microwave assisted method
https://fppj.gau.ac.ir/article_1019_15ca14df4b9a03768e75bec7984120b7.pdf
per
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3803
2013-01-21
2
4
57
69
1020
Complete scientific research article
بررسی میزان ترکیبات فنولی، فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره استونی دو رقم ازگیل (Mespilus germanica L.)
Evaluation of phenolic content, antioxidant and antimicrobial activity of acetonic extract of two Medlar (Mespilus germanica L.) types
https://fppj.gau.ac.ir/article_1020_98bbe7e031f99a4b2007f48a28d0da0a.pdf
per
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3803
2013-01-21
2
4
71
86
1021
Complete scientific research article
بررسی ویژگی های حلالیت و الگوی الکتروفورز پروتئین های جوانه گندم
Evaluation of solubility properties and electrophoretic patterns of wheat germ proteins
https://fppj.gau.ac.ir/article_1021_62dd47abc3ffc3983b6ff98cd6f6c0b9.pdf
per
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3803
2013-01-21
2
4
87
104
1022
Complete scientific research article
بررسی تأثیر دما و زمان فرآیند حرارتدهی آرد گندم بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی
Effect of the temperature and time of flour heat treatment on the quality characteristics of sponge cake
https://fppj.gau.ac.ir/article_1022_5bf11408f08c7ecf422adfdc949509c3.pdf
per
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3803
2013-01-21
2
4
105
119
1023
Complete scientific research article
بازیابی حلال از میسلا روغن- هگزان کلزا با استفاده از فرآیند غشایی نانوفیلتراسیون
Solvent Recovery from Canola Oil/Hexane Miscella Using Nanofiltration Membrane Process
https://fppj.gau.ac.ir/article_1023_a19d9db844708422371ebfe253a81a7c.pdf