%0 Journal Article %T تاثیر شرایط نگهداری بر کیفیت آب گوجه فرنگی %J نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی %I دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان %Z 2423-3544 %D 2012 %\ 07/25/2012 %V 1 %N 3 %P 133-144 %! تاثیر شرایط نگهداری بر کیفیت آب گوجه فرنگی %R %X در این تحقیق تاثیر شرایط نگهداری (دما، زمان و نوع بسته‌بندی) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی آب گوجه فرنگی مورد مطالعه قرار گرفت. نمونه‌های آب گوجه فرنگی تولیدی در سه دمای 4، 25 و 35 درجه سانتی‌گراد در دو نوع بسته‌بندی (دوی پک[1] و بطری) مدت یک و سه ماه نگهداری شدند. نتایج حاصل از آزمون‌ها (تغییرات pH، اسیدیته، مواد جامد محلول، میزان ویتامین ث، و بار میکروبی) نشان داد که اختلاف معنی‌داری در کیفیت آب گوجه فرنگی‌های بسته‌بندی شده در بطری یا دوی پک مشاهده نشد. اما زمان و دمای نگهداری اثر معنی‌داری روی ویژگی‌های میکروبی و ارزش غذایی (میزان ویتامین ث) آب گوجه فرنگی داشتند. ثابت شد نمونه‌های نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی‌گراد به‌مدت یک ماه بهترین کیفیت را نشان دادند. %U https://fppj.gau.ac.ir/article_575_2e7d42e9e198e9e293b161085b655071.pdf