ORIGINAL_ARTICLE
تعیین ترکیب آمینواسیدی و بررسی نقطه ذوب و ویسکوزیته ژلاتین حاصل از پوست ماهی فیتوفاک
https://fppj.gau.ac.ir/article_845_771abf6c7dfa264390f2adbc266e7afd.pdf
2012-09-11
1
12
ORIGINAL_ARTICLE
بررسی اثر پیش فراوری بر راندمان و قدرت ژل ژلاتین حاصل از پوست ماهی فیتوفاک
https://fppj.gau.ac.ir/article_846_462cfbc156d1345c53f78be56f19df77.pdf
2012-09-11
13
24
ORIGINAL_ARTICLE
پایداری روغنهای زیتون بکر و تخم کدو بر حسب اندازهگیری ساختار ترکیبات قطبی به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC)
https://fppj.gau.ac.ir/article_847_b1f858b8bddb219e66bf68e38483dd53.pdf
2012-09-11
25
42
ORIGINAL_ARTICLE
مقایسه و تاثیر استفاده از رومالهای فرموله شده بهمنظور افزایش ماندگاری نان بربری
https://fppj.gau.ac.ir/article_848_3796fdf571330b9b836f4eea479c48f9.pdf
2012-09-11
43
62
ORIGINAL_ARTICLE
بررسی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی میوهای تهیه شده از آب ماست
https://fppj.gau.ac.ir/article_849_d5b105cf663d38ec5543017793a97fa2.pdf
2012-09-11
63
78
ORIGINAL_ARTICLE
تأثیر زمان و دماهای مختلف هیدراسیون بر خصوصیات کیفی میوههای خشک خرما، رقم برحی
https://fppj.gau.ac.ir/article_850_6cfd73201cb9ee0d71c3251bba85e505.pdf
2012-09-11
79
92
ORIGINAL_ARTICLE
بررسی پایداری روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه و بخش صابونی ناشونده آن طی فرآیند سرخ کردن عمیق بر حسب اندازهگیری تغییرات رنگ به روش پردازش تصویر
https://fppj.gau.ac.ir/article_851_045ab3e4560cb971d0903526e7583730.pdf
2012-09-11
93
113