ORIGINAL_ARTICLE
بررسی و مقایسه روش های استخراج به کمک اولتراسونیک و سوکسله در استخراج ترکیبات فنولیک از ریشه شیرین بیان
https://fppj.gau.ac.ir/article_1332_62c8d117c9123665a8fb5e5aa97448cc.pdf
2011-10-23
1
22
ORIGINAL_ARTICLE
استفاده از صمغ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی در ماست کم چرب و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ریز ساختار آن
https://fppj.gau.ac.ir/article_1333_404b978122c09f1c8e9668b521089083.pdf
2011-10-23
23
42
ORIGINAL_ARTICLE
مطالعه رفتار ویسکوالاستیک انار تحت کرنش ثابت با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و مدل های ریاضی
https://fppj.gau.ac.ir/article_1334_76a72b2adb8c9edbd23b5dbcc21ce8a4.pdf
2011-10-23
43
58
ORIGINAL_ARTICLE
بررسی ویژگی های عملکردی سبوس حاصل از برخی واریته های برنج ایرانی
https://fppj.gau.ac.ir/article_1335_2197d9cf524cae1c4ac2ad14669727dd.pdf
2011-10-23
59
72
ORIGINAL_ARTICLE
تاثیر عملکرد ژل پکتین بر ویژگی های فارینوگرافی خمیر آرد گندم و کیفیت نان قلاچ
https://fppj.gau.ac.ir/article_1336_4cd65ddaea0ed670ed21804c84a326c0.pdf
2011-10-23
73
85
ORIGINAL_ARTICLE
بررسی اثرات پرتودهی با الکترون شتاب دار و نگهداری در سرمای بالای صفر بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت بلدرچین
https://fppj.gau.ac.ir/article_1337_fada05c18efb966b4176f4cacfbf0e31.pdf
2011-10-23
87
100
ORIGINAL_ARTICLE
اندازه گیری و مقایسه ترکیب اسیدهای چرب عضله ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio)با طبخ به روش سرخ کردن در روغن
https://fppj.gau.ac.ir/article_1338_0e0d863e2f5ead459245aa292721c2dc.pdf
2011-10-23
101
111