TY - JOUR ID - 549 TI - تأثیر تیمارهای مختلف شفاف‌سازی با روش کلاسیک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب انار JO - نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی JA - FPPJ LA - fa SN - 2423-3544 Y1 - 2012 PY - 2012 VL - 1 IS - 2 SP - 1 EP - 16 DO - N2 - هدف این پژوهش بررسی تأثیر تیمارهای مختلف با مواد کمک صافی بر کیفیت آب انار بود. انار مورد استفاده در این پژوهش از واریته ملس بود. تیمارهای مختلف در شرایط شفاف‌سازی سرد مورد مطالعه شامل: آنزیم پکتولیتیک، آنزیم پکتولیتیک- ژلاتین- بنتونیت، آنزیم پکتولیتیک- ژلاتین- سیلیکاسل، آنزیم پکتولیتیک- ژلاتین- بنتونیت- سیلیکاسل، ژلاتین- بنتونیت، ژلاتین- سیلیکاسل، ژلاتین- بنتونیت- سیلیکاسل بودند. تیمار آنزیم پکتولیتیک- ژلاتین- بنتونیت- سیلیکاسل بالاترین میزان کاهش را نظر کدورت (34/65 درصد)، مقدار پکتین (33/83 درصد)، چگالی (72/0 درصد) و ویسکوزیته (97/33 درصد) در مقایسه با آب انار خام داشت (05/0P UR - https://fppj.gau.ac.ir/article_549.html L1 - https://fppj.gau.ac.ir/article_549_66cb95d1aaea1e6baec081810e5d793d.pdf ER -