2024-03-29T16:24:04Z
https://fppj.gau.ac.ir/?_action=export&rf=summon&issue=117
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3544
1388
1
4
تعیین ترکیب آمینواسیدی و بررسی نقطه ذوب و ویسکوزیته ژلاتین حاصل از پوست ماهی فیتوفاک
2012
09
11
1
12
https://fppj.gau.ac.ir/article_845_771abf6c7dfa264390f2adbc266e7afd.pdf
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3544
1388
1
4
بررسی اثر پیش فراوری بر راندمان و قدرت ژل ژلاتین حاصل از پوست ماهی فیتوفاک
2012
09
11
13
24
https://fppj.gau.ac.ir/article_846_462cfbc156d1345c53f78be56f19df77.pdf
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3544
1388
1
4
پایداری روغنهای زیتون بکر و تخم کدو بر حسب اندازهگیری ساختار ترکیبات قطبی به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC)
2012
09
11
25
42
https://fppj.gau.ac.ir/article_847_b1f858b8bddb219e66bf68e38483dd53.pdf
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3544
1388
1
4
مقایسه و تاثیر استفاده از رومالهای فرموله شده بهمنظور افزایش ماندگاری نان بربری
2012
09
11
43
62
https://fppj.gau.ac.ir/article_848_3796fdf571330b9b836f4eea479c48f9.pdf
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3544
1388
1
4
بررسی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی میوهای تهیه شده از آب ماست
2012
09
11
63
78
https://fppj.gau.ac.ir/article_849_d5b105cf663d38ec5543017793a97fa2.pdf
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3544
1388
1
4
تأثیر زمان و دماهای مختلف هیدراسیون بر خصوصیات کیفی میوههای خشک خرما، رقم برحی
2012
09
11
79
92
https://fppj.gau.ac.ir/article_850_6cfd73201cb9ee0d71c3251bba85e505.pdf
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3544
1388
1
4
بررسی پایداری روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه و بخش صابونی ناشونده آن طی فرآیند سرخ کردن عمیق بر حسب اندازهگیری تغییرات رنگ به روش پردازش تصویر
2012
09
11
93
113
https://fppj.gau.ac.ir/article_851_045ab3e4560cb971d0903526e7583730.pdf