2024-03-29T16:03:54Z
https://fppj.gau.ac.ir/?_action=export&rf=summon&issue=120
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3544
1389
2
2
تأثیر فرآیندهای متداول نگهداری میوه خیار بر باقیمانده سم مالاتیون
2012
09
11
1
16
https://fppj.gau.ac.ir/article_859_6cc1b6e10cf255a94dbb31dbbf3d94b3.pdf
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3544
1389
2
2
پیشبینی هوشمند و لحظهای محتوای رطوبتی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی در فرآیند خشک کردن لایه نازک پسته
2012
09
11
17
32
https://fppj.gau.ac.ir/article_860_0b342a2d2b7ca25524f9fa23ba4e762b.pdf
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3544
1389
2
2
تأثیر تخلیه امعاء و احشاء بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) انجمادزدایی شده، طی نگهداری در یخچال 1±4 درجه سانتیگراد
2012
09
11
33
46
https://fppj.gau.ac.ir/article_861_943fd02967890bad00cca4fc134fae0e.pdf
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3544
1389
2
2
تأثیر صمغ کتیرا بر ویژگیهای فارینوگرافی و اکستنسوگرافی خمیر آرد گندم
2012
09
11
47
60
https://fppj.gau.ac.ir/article_862_eff4a8f7213c7fdeee9f910d50115193.pdf
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3544
1389
2
2
تأثیر کاربرد صمغ دانه ریحان و دانه مرو بر ویژگیهای حسی و پایداری سس مایونز
2012
09
11
61
80
https://fppj.gau.ac.ir/article_863_cf717ade8048493bcdb6b2f25ad19afb.pdf
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3544
1389
2
2
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی (MTG) بر ویژگیهای کیفی نان گندم حاوی آرد جو بدون پوشینه
2012
09
11
81
98
https://fppj.gau.ac.ir/article_864_8f8b04a516b0336eec6787ab851f9eb5.pdf
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3544
1389
2
2
اثر شدت هیدرولیز بر بازیافت نیتروژنی و اندازه مولکولی پروتئین گوشت کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)
2012
09
11
99
110
https://fppj.gau.ac.ir/article_865_c83c226dfc7c3819029e296cb1cc9f15.pdf