2024-03-29T06:05:59Z
https://fppj.gau.ac.ir/?_action=export&rf=summon&issue=121
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3544
1389
2
3
امکانسنجی قابلیت استفاده از صمغ کتیرا و مالتودکسترین بهعنوان جایگزین چربی در سس مایونز
2012
09
11
1
18
https://fppj.gau.ac.ir/article_866_478a26170b6fdea7a761df0383fe7054.pdf
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3544
1389
2
3
بررسی فساد کپکی در نان غنی شده با پودر دانههای بزرک و خرفه
2012
09
11
19
29
https://fppj.gau.ac.ir/article_867_74e964751d81527d68dba5235f94c2d0.pdf
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3544
1389
2
3
بررسی آلودگی شیر استانهای اصفهان و یزد به آفلاتوکسین M1
2012
09
11
31
42
https://fppj.gau.ac.ir/article_868_2cb25e2e9aaf338515f8610c92e79a88.pdf
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3544
1389
2
3
تعیین محتوای کل ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصاره متانولی اوجی
2012
09
11
43
56
https://fppj.gau.ac.ir/article_869_c3af1a6202366dbb9864ef20f9454d13.pdf
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3544
1389
2
3
بهینهسازی تولید ماست پروبیوتیک حاوی صمغ زدو
2012
09
11
57
70
https://fppj.gau.ac.ir/article_870_691144534d1a1fa2531a001099e56a7a.pdf
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3544
1389
2
3
شیرینکنندههای پلیاولی مختلف بر ویژگیهای حسی کیک بدون قند
2012
09
11
71
84
https://fppj.gau.ac.ir/article_871_bb72bd44a9388f3d76876dce7a973556.pdf
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2423-3544
1389
2
3
استخراج ترکیبات زیستفعال و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای اتانولی و استونی برگهای اوجی
2012
09
11
85
100
https://fppj.gau.ac.ir/article_872_016f913ac930929ca1e842ec8e7a3f73.pdf