دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
1
4
2012
09
11
Determination of Amino Acid Composition and Evaluation of Melting Point and Viscosity of Gelatin Extracted from Phytophag's Skin
تعیین ترکیب آمینواسیدی و بررسی نقطه ذوب و ویسکوزیته ژلاتین حاصل از پوست ماهی فیتوفاک
1
12
845
FA
Journal Article
2012
09
11
https://fppj.gau.ac.ir/article_845_771abf6c7dfa264390f2adbc266e7afd.pdf
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
1
4
2012
09
11
Study the Effect of Pretreatment Conditions on Yield and Gel Strength of Phytophag's Skin Gelatin
بررسی اثر پیش فراوری بر راندمان و قدرت ژل ژلاتین حاصل از پوست ماهی فیتوفاک
13
24
846
FA
Journal Article
2012
09
11
https://fppj.gau.ac.ir/article_846_462cfbc156d1345c53f78be56f19df77.pdf
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
1
4
2012
09
11
The Stability of the Virgin Olive and Pumpkin Seed Oils in terms of the Polar Compounds Composition Determined by High-Performance Size-Exclusion Chromatography (HPSEC)
پایداری روغنهای زیتون بکر و تخم کدو بر حسب اندازهگیری ساختار ترکیبات قطبی به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC)
25
42
847
FA
Journal Article
2012
09
11
https://fppj.gau.ac.ir/article_847_b1f858b8bddb219e66bf68e38483dd53.pdf
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
1
4
2012
09
11
Comparison and effect of formulated coating improving agents for shelf-life extension of Barbari bread
مقایسه و تاثیر استفاده از رومالهای فرموله شده بهمنظور افزایش ماندگاری نان بربری
43
62
848
FA
Journal Article
2012
09
11
https://fppj.gau.ac.ir/article_848_3796fdf571330b9b836f4eea479c48f9.pdf
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
1
4
2012
09
11
Evaluation of sensory and physico-chemical properties of fruit beverage prepared by yoghurt whey
بررسی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی میوهای تهیه شده از آب ماست
63
78
849
FA
Journal Article
2012
09
11
https://fppj.gau.ac.ir/article_849_d5b105cf663d38ec5543017793a97fa2.pdf
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
1
4
2012
09
11
The effects of different temperature and duration of hydration on the quality of dried date fruits, cv. Barhee
تأثیر زمان و دماهای مختلف هیدراسیون بر خصوصیات کیفی میوههای خشک خرما، رقم برحی
79
92
850
FA
Journal Article
2012
09
11
https://fppj.gau.ac.ir/article_850_6cfd73201cb9ee0d71c3251bba85e505.pdf
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
1
4
2012
09
11
Investigation on the frying stability of canola oil as affected by bene kernel oil and its unsaponifiable matters fraction using colour chanes measured by the method of image processing
بررسی پایداری روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه و بخش صابونی ناشونده آن طی فرآیند سرخ کردن عمیق بر حسب اندازهگیری تغییرات رنگ به روش پردازش تصویر
93
113
851
FA
Journal Article
2012
09
11
https://fppj.gau.ac.ir/article_851_045ab3e4560cb971d0903526e7583730.pdf