دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2
1
2012
09
11
The effect of processing conditions on the gel strength of whitecheek shark (Carcharhinus dussumieri) skin gelatin
تأثیر شرایط فرآوری بر قدرت ژل ژلاتین پوست کوسه چانه سفید
1
14
852
FA
Journal Article
2012
09
11
https://fppj.gau.ac.ir/article_852_7e4908e952115eae299c27a9df9262cc.pdf
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2
1
2012
09
11
The effect of yeast and the fermentation time on the phytic acid content and sensory properties of Barbari bread in Gorgan
تأثیر مقدار مخمر و زمان تخمیر بر مقدار اسید فیتیک و ویژگیهای ارگانولپتیکی نان بربری در شهرستان گرگان
15
26
853
FA
Journal Article
2012
09
11
https://fppj.gau.ac.ir/article_853_4f254f7485f69f389c5c059abe1a907b.pdf
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2
1
2012
09
11
Antioxidative effect of browned product of fructose on lipid oxidation and sensory attributes of Indian shrimp (Penaeus indicus) under frozen storage
بررسی اثر آنتیاکسیدانی محصول قهوهای شده فروکتوز بر اکسیداسیون چربی و خواص حسی میگو هندی (Penaeus indicus) در شرایط انجماد
27
40
854
FA
Journal Article
2012
09
11
https://fppj.gau.ac.ir/article_854_d0a6e972aceafe5ab4b21074a8e601f1.pdf
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2
1
2012
09
11
Evaluation of formulation novel fruity from cantaloupe puree (Jel Mc) with using from RSM and PCA Methods
بررسی فرمولاسیون فرآورده میوهای نوین از پوره طالبی (ژل مک) با استفاده از روشهای سطح پاسخ (RSM) و تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)
41
54
855
FA
Journal Article
2012
09
11
https://fppj.gau.ac.ir/article_855_743e7f0a276cd6f6c46085d1e624579e.pdf
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2
1
2012
09
11
Modeling the effect of temperature on honey viscosity
مدلسازی تأثیر دما بر ویسکوزیته عسل
55
68
856
FA
Journal Article
2012
09
11
https://fppj.gau.ac.ir/article_856_96df57e9e9a4834f38bee32587e169cb.pdf
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2
1
2012
09
11
Production of canola protein concentrate: III- hydrolyzing selected processed products of canola meal (Brasscia napus) using different inclusion levels of phytase and washing with ammoniated methanol
نگرشی جدید در تولید کنسانتره پروتئینی کانولا:هیدرولیزin vitro محصولات کانولای (Brasscia napus) فرآوری شده منتخب با غلظتهای مختلف آنزیم فیتاز و شستشو با محلول متانول آمونیاکی
69
90
857
FA
Journal Article
2012
09
11
https://fppj.gau.ac.ir/article_857_4c41485b4ab77c89a7ec2311ef55a2cf.pdf
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2
1
2012
09
11
Effect of ultrasound pretreatment on water absorption characteristic of pea during steeping process
تأثیر پیشتیمار فراصوت بر ویژگیهای جذب آب نخود در فرآیند خیساندن
91
106
858
FA
Journal Article
2012
09
11
https://fppj.gau.ac.ir/article_858_36db24fa9905b5dd68bb970de1224143.pdf