دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2
4
2013
01
21
Effect of Basil seed mucilage (Ocimum basilicum L.) on the physicochemical and sensory characteristics of low fat yogurt
تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب
1
17
1017
FA
Journal Article
2013
01
21
https://fppj.gau.ac.ir/article_1017_d0c5275b0f78922ef21a8135d40ba0f0.pdf
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2
4
2013
01
21
Production of synbiotic UF Iranian white cheese using Lactobacillus acidophilus and inulin
تولید پنیر سفید فراپالایشی سینبیوتیک با استفاده از سویه پروبیوتیک Lactobacillus acidophilusو اینولین
19
32
1018
FA
Journal Article
2013
01
21
https://fppj.gau.ac.ir/article_1018_0b6c1fdc05da396f1df34b10e471e1bc.pdf
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2
4
2013
01
21
Modeling and Optimization of phenolic compound extraction from licorice root by microwave assisted method
مدل سازی و بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک از ریشه شیرین بیان به کمک امواج مایکروویو
33
55
1019
FA
Journal Article
2013
01
21
https://fppj.gau.ac.ir/article_1019_15ca14df4b9a03768e75bec7984120b7.pdf
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2
4
2013
01
21
Evaluation of phenolic content, antioxidant and antimicrobial activity of acetonic extract of two Medlar (Mespilus germanica L.) types
بررسی میزان ترکیبات فنولی، فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره استونی دو رقم ازگیل (Mespilus germanica L.)
57
69
1020
FA
Journal Article
2013
01
21
https://fppj.gau.ac.ir/article_1020_98bbe7e031f99a4b2007f48a28d0da0a.pdf
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2
4
2013
01
21
Evaluation of solubility properties and electrophoretic patterns of wheat germ proteins
بررسی ویژگی های حلالیت و الگوی الکتروفورز پروتئین های جوانه گندم
71
86
1021
FA
Journal Article
2013
01
21
https://fppj.gau.ac.ir/article_1021_62dd47abc3ffc3983b6ff98cd6f6c0b9.pdf
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2
4
2013
01
21
Effect of the temperature and time of flour heat treatment on the quality characteristics of sponge cake
بررسی تأثیر دما و زمان فرآیند حرارتدهی آرد گندم بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی
87
104
1022
FA
Journal Article
2013
01
21
https://fppj.gau.ac.ir/article_1022_5bf11408f08c7ecf422adfdc949509c3.pdf
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2
4
2013
01
21
Solvent Recovery from Canola Oil/Hexane Miscella Using Nanofiltration Membrane Process
بازیابی حلال از میسلا روغن- هگزان کلزا با استفاده از فرآیند غشایی نانوفیلتراسیون
105
119
1023
FA
Journal Article
2013
01
21
https://fppj.gau.ac.ir/article_1023_a19d9db844708422371ebfe253a81a7c.pdf