دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
3
1
2011
10
23
The effects of glycerol, sorbitol and oleic acid On mechanical properties, water vapor and oxygen Permeability’s for methylcellulose composite thin films
اثرات گلیسرول، سوربیتول و اولئیک اسید بر خواص مکانیکی و نفوذپذیری به بخار آب و اکسیژن در لایه های نازک تهیه شده از متیل سلولز
1
14
1325
FA
Journal Article
2013
10
29
https://fppj.gau.ac.ir/article_1325_2cf94c794135a6c8ccaef4debdf797ce.pdf
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
3
1
2011
10
23
Effect of hull-less barley ß-glucan on rheological properties of low fat mayonnaise
تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز کم چرب
15
30
1326
FA
Journal Article
2013
10
29
https://fppj.gau.ac.ir/article_1326_e227d331659bff31906d3c58f5ece7f8.pdf
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
3
1
2011
10
23
Evaluation of antimicrobial activity of walnut leaves and green husk extracted by microwave-assisted extraction
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ و پوسته سبز گردو حاصل از استخراج با امواج مایکروویو
31
46
1327
FA
Journal Article
2013
10
29
https://fppj.gau.ac.ir/article_1327_0a1ad197d7c9584c3eefb4de6944dc27.pdf
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
3
1
2011
10
23
Physicochemical characteristics of set yoghurt made with sodium caseinate and transglutaminase
بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کازئینات سدیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست قالبی
47
62
1328
FA
Journal Article
2013
10
29
https://fppj.gau.ac.ir/article_1328_55d023659c851dc71626076279945d3d.pdf
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
3
1
2011
10
23
Antioxidant and antimicrobial activities of phenolic extracts of mulberry (Morus indica L.) and mint (Mentha spicata L.) leaves
فعالیت آنتی اکسیدانی و ضدمیک روبی عصاره فنولی برگ گیاهان شاتوت(Morus indica L.) و نعنا (Mentha spicata L.)
63
76
1329
FA
Journal Article
2013
10
29
https://fppj.gau.ac.ir/article_1329_095c983280adc043789cad804fe71d2d.pdf
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
3
1
2011
10
23
Effect of combined pulsed vacuum osmotic dehydration–hot air drying of Orange slices by response surface methodology
اثر فرآیند ترکیبی خشک کردن اسمز- هوای داغ تحت خلا ناپیوسته بر روی برخی ویژگی های کیفی برش های پرتقال با استفاده از روش رویه پاسخ
77
88
1330
FA
Journal Article
2013
10
29
https://fppj.gau.ac.ir/article_1330_072ceadf6c99c3c15c1ba3106699c00c.pdf
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
3
1
2011
10
23
Evaluation of staling in gluten-free bread prepared from Iranian rice cultivars
ارزیابی میزان بیاتی نان بدون گلوتن حاصل از ارقام برنج ایرانی
89
101
1331
FA
Journal Article
2013
10
29
https://fppj.gau.ac.ir/article_1331_ea2ecf7b7fa99882b0fe4e4d2ae319d5.pdf