دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2
3
2012
09
11
Feasibility of gum tragacanth and maltodextrin used as a fat replacer in mayonnaise
امکانسنجی قابلیت استفاده از صمغ کتیرا و مالتودکسترین بهعنوان جایگزین چربی در سس مایونز
1
18
866
FA
Journal Article
2012
09
11
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2
3
2012
09
11
Investigation of mold spoilage in breads enriched with purslane and flaxseed powders
بررسی فساد کپکی در نان غنی شده با پودر دانههای بزرک و خرفه
19
29
867
FA
Journal Article
2012
09
11
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2
3
2012
09
11
Investigation of Aflatoxin M1 contamination in milk samples collected from Esfahan and Yazd provinces
بررسی آلودگی شیر استانهای اصفهان و یزد به آفلاتوکسین M1
31
42
868
FA
Journal Article
2012
09
11
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2
3
2012
09
11
Determination of total phenolic and flavonoid contents and antioxidant properties of methanolic extract of Mentha aquatique
تعیین محتوای کل ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصاره متانولی اوجی
43
56
869
FA
Journal Article
2012
09
11
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2
3
2012
09
11
Optimization of probiotic yogurt production containing Zedo gum
بهینهسازی تولید ماست پروبیوتیک حاوی صمغ زدو
57
70
870
FA
Journal Article
2012
09
11
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2
3
2012
09
11
Effect of different polyol sweeteners on sensory characteristics of sugar free cake
شیرینکنندههای پلیاولی مختلف بر ویژگیهای حسی کیک بدون قند
71
84
871
FA
Journal Article
2012
09
11
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی
2423-3544
2
3
2012
09
11
Extraction of bioactive compounds and determination of antioxidant activity of ethanolic and acetonic extracts of Mentha aquatique leaves
استخراج ترکیبات زیستفعال و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای اتانولی و استونی برگهای اوجی
85
100
872
FA
Journal Article
2012
09
11