ارائه مدل کامپیوتری جهت پیشبینی ماندگاری لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس در ماست پروبیوتیک

نوع مقاله: مقاله پژوهشی

نویسندگان

1 دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد دامغان

2 استادیار دانشگاه آزاد اسلامی گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی واحد دامغان

3 کارشناس ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، معاونت غذا و دارو


عنوان مقاله [English]

Quality of probiotic yoghurt Prediction Using Intelligent Computing Expert System Models

نویسندگان [English]

  • Gh. Sh. 1
  • R. R.N. 2
  • H. J. 2
  • M. A.A. 3