نمایه نویسندگان

ا

  • اعلمی، مهران بررسی قابلیت استفاده از ایزوله پروتئین سویا و صمغ کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 65-84]
  • امیری عقدائی، سهیل بررسی قابلیت استفاده از ایزوله پروتئین سویا و صمغ کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 65-84]

ب

  • باقری، هادی بررسی اثرجایگزینی کنجاله بادام بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک برنجی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 1-17]

پ

  • پوراحمد، رضوان ارزیابی زنده مانی و خواص بافتی و کیفی پنیر فراپالایش فراسودمند حاوی سویه های Lactobacillus acidophilus و Bifidobacterium lactis [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 53-64]

ت

  • توکلی پور، حمید فرآوری ماست سین بیوتیک بر پایه غنی‌کننده‌های ریتنتیت و کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 103-118]

ح

  • حجتی، محمد بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 19-35]
  • حیدری، محبوبه بررسی قابلیت استفاده از ایزوله پروتئین سویا و صمغ کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 65-84]
  • حصاری، جواد ارزیابی زنده مانی و خواص بافتی و کیفی پنیر فراپالایش فراسودمند حاوی سویه های Lactobacillus acidophilus و Bifidobacterium lactis [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 53-64]

خ

ط

  • طاهانژاد، محمد بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 19-35]

ف

  • فدائی نوغانی، وجیهه اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و پذیرش کلی ماست پروبیوتیک کم چرب [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 37-52]
  • فرحناکی، عسگر ارزیابی برخی از خصوصیات شیمیایی و حسی شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول شکر [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 85-101]

ق

  • قائمی، هادی ارزیابی زنده مانی و خواص بافتی و کیفی پنیر فراپالایش فراسودمند حاوی سویه های Lactobacillus acidophilus و Bifidobacterium lactis [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 53-64]

ک

  • کاشانی نژاد، مهدی بررسی قابلیت استفاده از ایزوله پروتئین سویا و صمغ کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 65-84]

گ

  • گلمکانی، محمد تقی ارزیابی برخی از خصوصیات شیمیایی و حسی شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول شکر [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 85-101]

م

  • مجذوبی، مهسا ارزیابی برخی از خصوصیات شیمیایی و حسی شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول شکر [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 85-101]
  • مختاریان، محسن فرآوری ماست سین بیوتیک بر پایه غنی‌کننده‌های ریتنتیت و کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 103-118]
  • مردانی، ماریه ارزیابی برخی از خصوصیات شیمیایی و حسی شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول شکر [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 85-101]
  • مسعود، رامونا اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و پذیرش کلی ماست پروبیوتیک کم چرب [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 37-52]
  • مصباحی، غلامرضا ارزیابی برخی از خصوصیات شیمیایی و حسی شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول شکر [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 85-101]
  • مهجوریان، عباس فرآوری ماست سین بیوتیک بر پایه غنی‌کننده‌های ریتنتیت و کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 103-118]

ه

  • هاشمی، زهرا بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 19-35]