نمایه نویسندگان

آ

  • آزادمرد دمیرچی، صدیف تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 21-34]
  • آزادمرد دمیرچی، صدیف تاًثیر غلظت اتیل سلولز و پلی‌گلیسرول پلی‌ریسینولئات بر ساختار میکروسکوپی و پایداری اکسایشی اولئوژل روغن کنجد [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 63-76]
  • آقاجان زاده سورکی، سارا غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 103-116]

ا

  • احمدی چناربن، حسین جایگزینی ساکارز با شیرین کننده‌های اریتریتول و سوکرالوز در کیک های اسفنجی رژیمی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 77-94]
  • اعلمی، مهران بهینه‌سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 117-130]
  • اوجی فرد، امین تاثیر زمان و دفعات شستشو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی سوریمی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus) [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 49-62]

ب

  • باقری، حدیثه اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]
  • بصیری، شادی تاثیر عوامل فرآیندی و فرآصوت بر انتقال جرم در فرآیند اسمزی قارچ دکمه ای [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 149-156]
  • بیگ محمدی، فرانک تولید فیلم کامپوزیت نشاسته سیب زمینی- کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی اسانس گیاه چویر (Ferulago angulata(Schlecht) Boiss.) و کاربرد آن در بسته‌بندی کره حیوانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 81-102]
  • بلوریان، شادی بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی آرد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 109-132]

پ

  • پیری قشلاقی، شیما بهینه‌سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 117-130]
  • پورشایگان، مهدی اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]

ج

  • جعفری، سید مهدی بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-18]
  • جلالی، حسین اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 33-47]

ح

  • حسینی، حامد بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی آرد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 109-132]
  • حسینی، فرشته بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی آرد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 109-132]
  • حسینی قابوس، سید حسین فرمولاسیون پفک فراسودمند با پودر کدوحلوایی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 65-80]
  • حصاری، جواد تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 21-34]
  • حقانی، سحر تولید فیلم کامپوزیت نشاسته سیب زمینی- کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی اسانس گیاه چویر (Ferulago angulata(Schlecht) Boiss.) و کاربرد آن در بسته‌بندی کره حیوانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 81-102]

خ

  • خمیری، مرتضی بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-18]
  • خمیری، مرتضی فعالیت ضد قارچی شیرهای تخمیرشده با استفاده از کشت‌های منفرد یا ترکیبی لاکتیک اسید باکتری‌های پروتئولیتیک [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 35-48]

د

  • دانشی، محمد اثر پودر هسته خرما بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست قالبی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 19-32]

ر

  • رفیعی، فلورا تولید فیلم کامپوزیت نشاسته سیب زمینی- کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی اسانس گیاه چویر (Ferulago angulata(Schlecht) Boiss.) و کاربرد آن در بسته‌بندی کره حیوانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 81-102]
  • رهبری، مهشید بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-18]
  • رئوفی، نسیم اثر زمان اعمال تیمار حرارتی پروتئین بر ویژگی های کمپلکس صمغ کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 133-148]

س

  • سیدلو هریس، سید صادق طراحی و ساخت، آزمون و ارزیابی سامانه پیش‌سرمایش محصولات باغی به روش هوادهی اجباری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 95-108]

ش

  • شریعتی، فرناز تاًثیر غلظت اتیل سلولز و پلی‌گلیسرول پلی‌ریسینولئات بر ساختار میکروسکوپی و پایداری اکسایشی اولئوژل روغن کنجد [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 63-76]
  • شنگول، ممتوته تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 21-34]
  • شهیدی، فخری بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی آرد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 109-132]

ص

  • صابریان، حامد بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی آرد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 109-132]
  • صادقی، علیرضا اثر ضداکسایشی عصارههای میوه کنار (Ziziphus spina-christi ) و هسته خرما (Phoenix dactylitera) رقم مضافتی بر پیشرفت اکسایش روغن سویا [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 157-166]
  • صادقی ماهونک، علیرضا بهینه‌سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 117-130]
  • صادقی ماهونک، علیرضا اثر ضداکسایشی عصارههای میوه کنار (Ziziphus spina-christi ) و هسته خرما (Phoenix dactylitera) رقم مضافتی بر پیشرفت اکسایش روغن سویا [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 157-166]

ض

  • ضیاءالحق، سیدحمیدرضا اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 33-47]
  • ضیائی فر، امان محمد غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 103-116]

ع

  • عربی، طاهره تأثیر نمک‌های کلرید سدیم و پتاسیم و pH بر ویژگی‌های صمغ دانه شنبلیله [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 49-64]

غ

  • غیبی، فرزاد تاثیر عوامل فرآیندی و فرآصوت بر انتقال جرم در فرآیند اسمزی قارچ دکمه ای [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 149-156]

ف

  • فرهوش، رضا تأثیر نمک‌های کلرید سدیم و پتاسیم و pH بر ویژگی‌های صمغ دانه شنبلیله [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 49-64]

ق

  • قربانی، محمد بهینه‌سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 117-130]
  • قربانی، محمد اثر ضداکسایشی عصارههای میوه کنار (Ziziphus spina-christi ) و هسته خرما (Phoenix dactylitera) رقم مضافتی بر پیشرفت اکسایش روغن سویا [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 157-166]
  • قصرحمیدی، سمیرا اثر پودر هسته خرما بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست قالبی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 19-32]

ک

  • کاشانی نژاد، مهدی بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-18]
  • کاشانی نژاد، مهدی غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 103-116]
  • کاظمی الموتی، محمد اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 33-47]
  • کدخدایی، رسول اثر زمان اعمال تیمار حرارتی پروتئین بر ویژگی های کمپلکس صمغ کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 133-148]
  • کنودان، صدف غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 103-116]
  • کیومرثی، یاور طراحی و ساخت، آزمون و ارزیابی سامانه پیش‌سرمایش محصولات باغی به روش هوادهی اجباری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 95-108]

گ

  • گل کار، عبدالخالق اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]
  • گل محمدزاده، شیوا تأثیر نمک‌های کلرید سدیم و پتاسیم و pH بر ویژگی‌های صمغ دانه شنبلیله [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 49-64]

ل

  • لقمان، شهرام فعالیت ضد قارچی شیرهای تخمیرشده با استفاده از کشت‌های منفرد یا ترکیبی لاکتیک اسید باکتری‌های پروتئولیتیک [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 35-48]

م

  • مالکی، محمد بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی آرد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 109-132]
  • محبی، محبت تأثیر نمک‌های کلرید سدیم و پتاسیم و pH بر ویژگی‌های صمغ دانه شنبلیله [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 49-64]
  • محمدی نافچی، عبدالرضا اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 33-47]
  • محمودی، ماندانا فعالیت ضد قارچی شیرهای تخمیرشده با استفاده از کشت‌های منفرد یا ترکیبی لاکتیک اسید باکتری‌های پروتئولیتیک [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 35-48]
  • میرزایی، حبیب الله بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-18]
  • مرمضی، سالم تاثیر زمان و دفعات شستشو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی سوریمی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus) [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 49-62]
  • معتمدزادگان، علی اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]
  • مقدسی، مجتبی فرمولاسیون پفک فراسودمند با پودر کدوحلوایی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 65-80]
  • مقصودی، سارا اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]
  • مقصودلو، یحیی غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 103-116]
  • مقصودلو، یحیی اثر ضداکسایشی عصارههای میوه کنار (Ziziphus spina-christi ) و هسته خرما (Phoenix dactylitera) رقم مضافتی بر پیشرفت اکسایش روغن سویا [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 157-166]
  • موحد، سارا جایگزینی ساکارز با شیرین کننده‌های اریتریتول و سوکرالوز در کیک های اسفنجی رژیمی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 77-94]
  • مویدی، علی فعالیت ضد قارچی شیرهای تخمیرشده با استفاده از کشت‌های منفرد یا ترکیبی لاکتیک اسید باکتری‌های پروتئولیتیک [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 35-48]

ن

  • ناصری منفرد، الهام جایگزینی ساکارز با شیرین کننده‌های اریتریتول و سوکرالوز در کیک های اسفنجی رژیمی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 77-94]
  • ناطقی، لیلا بررسی امکان تولید پنیرچدارکم‌چرب حاوی پودرکنجد و گردو طی دوره نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 1-20]
  • نجف نجفی، مسعود اثر زمان اعمال تیمار حرارتی پروتئین بر ویژگی های کمپلکس صمغ کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 133-148]
  • نعلبندی، حبیبه طراحی و ساخت، آزمون و ارزیابی سامانه پیش‌سرمایش محصولات باغی به روش هوادهی اجباری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 95-108]
  • نمدی پور، عباس اثر ضداکسایشی عصارههای میوه کنار (Ziziphus spina-christi ) و هسته خرما (Phoenix dactylitera) رقم مضافتی بر پیشرفت اکسایش روغن سویا [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 157-166]

ه

  • همدمی، ناصر بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-18]
  • هوشیار، لیلا تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 21-34]