نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبچک یخ پوشانی میگوی منجمد با استفاده از هیدروکلوئید کیتوزان به منظور بهبود ویژگی های کیفی آن [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-17]
  • آلکالاز بهینه سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی ماهی کاراس (Carassius carassius) به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 95-110]
  • آنتی اکسیدان اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون در پایداری کره [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 81-94]

ا

  • اثرضدمیکروبی مطالعه اثرضدمیکروبی عصاره طارونه (Phoenix Dactylifera ) بر باکتری های بیماری زا و کپک های عامل فساد [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]
  • اسانس مقایسه استخراج اسانس پوست بکرایی با استفاده از روش های مایکرویو و مایکرویو با پیش تیمار اولتراسوند [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 111-124]
  • استخراج مقایسه استخراج اسانس پوست بکرایی با استفاده از روش های مایکرویو و مایکرویو با پیش تیمار اولتراسوند [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 111-124]
  • امواج فراصوت بهینه سازی شرایط استخراج کورکومین از ریزوم گیاه زردچوبه ( Curcuma longa) به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 75-89]
  • اناریجه فعالیت ضد میکروبی فیلم خوراکی متیل سلولز غنی شده با اسانس اناریجه بر روی فیله های ماهی فیتوفاگ در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 13-26]
  • انجماد یخ پوشانی میگوی منجمد با استفاده از هیدروکلوئید کیتوزان به منظور بهبود ویژگی های کیفی آن [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-17]
  • اندازه ذرات نانو کمپلکس های ژلان -کازئینات به عنوان حامل امگا سه: بررسی اندازه ذرات، رئولوژی و کارایی انکپسولاسیون [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 19-42]
  • انکپسولاسیون نانو کمپلکس های ژلان -کازئینات به عنوان حامل امگا سه: بررسی اندازه ذرات، رئولوژی و کارایی انکپسولاسیون [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 19-42]

ب

  • باز شدن یخ یخ پوشانی میگوی منجمد با استفاده از هیدروکلوئید کیتوزان به منظور بهبود ویژگی های کیفی آن [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-17]
  • بکرایی مقایسه استخراج اسانس پوست بکرایی با استفاده از روش های مایکرویو و مایکرویو با پیش تیمار اولتراسوند [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 111-124]
  • بهینه¬سازی بهینه سازی شرایط استخراج کورکومین از ریزوم گیاه زردچوبه ( Curcuma longa) به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 75-89]
  • بهینه‌سازی بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش های خوراکی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز براساس حداقل اُفت وزنی و حداکثر اندیسِ "هاو" در تخم‌مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 43-58]

پ

  • پروبیوتیک جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک از چال در استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 131-148]
  • پروتئین هیدرولیز شده ی ماهی بهینه سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی ماهی کاراس (Carassius carassius) به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 95-110]
  • پساب استخراج ترکیبات فنولی از پساب واحد‌های فرآوری پسته با غشای مایع میکروامولسیونی به عنوان نانواستخراج‌گر [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 61-79]
  • پوشش‌خوراکی بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش های خوراکی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز براساس حداقل اُفت وزنی و حداکثر اندیسِ "هاو" در تخم‌مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 43-58]

ت

  • ترکیبات فنولی استخراج ترکیبات فنولی از پساب واحد‌های فرآوری پسته با غشای مایع میکروامولسیونی به عنوان نانواستخراج‌گر [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 61-79]

د

  • درصد ممانعت کنندگی مطالعه اثرضدمیکروبی عصاره طارونه (Phoenix Dactylifera ) بر باکتری های بیماری زا و کپک های عامل فساد [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]

ر

  • روش سطح پاسخ بهینه سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی ماهی کاراس (Carassius carassius) به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 95-110]
  • روش سطح پاسخ بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش های خوراکی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز براساس حداقل اُفت وزنی و حداکثر اندیسِ "هاو" در تخم‌مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 43-58]
  • رئولوژی نانو کمپلکس های ژلان -کازئینات به عنوان حامل امگا سه: بررسی اندازه ذرات، رئولوژی و کارایی انکپسولاسیون [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 19-42]

س

  • سطح پاسخ بهینه سازی شرایط استخراج کورکومین از ریزوم گیاه زردچوبه ( Curcuma longa) به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 75-89]

ع

  • عصاره برگ زیتون اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون در پایداری کره [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 81-94]
  • عصاره طارونه مطالعه اثرضدمیکروبی عصاره طارونه (Phoenix Dactylifera ) بر باکتری های بیماری زا و کپک های عامل فساد [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]

غ

  • غشاهای مایع میکروامولسیونی استخراج ترکیبات فنولی از پساب واحد‌های فرآوری پسته با غشای مایع میکروامولسیونی به عنوان نانواستخراج‌گر [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 61-79]

ف

  • فعالیت آنتی اکسیدانی بهینه سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی ماهی کاراس (Carassius carassius) به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 95-110]
  • فعالیت ضد میکروبی فعالیت ضد میکروبی فیلم خوراکی متیل سلولز غنی شده با اسانس اناریجه بر روی فیله های ماهی فیتوفاگ در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 13-26]

ک

  • کارایی استخراج استخراج ترکیبات فنولی از پساب واحد‌های فرآوری پسته با غشای مایع میکروامولسیونی به عنوان نانواستخراج‌گر [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 61-79]
  • کیتین یخ پوشانی میگوی منجمد با استفاده از هیدروکلوئید کیتوزان به منظور بهبود ویژگی های کیفی آن [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-17]
  • کره اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون در پایداری کره [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 81-94]
  • کروماتوگرافی گازی مقایسه استخراج اسانس پوست بکرایی با استفاده از روش های مایکرویو و مایکرویو با پیش تیمار اولتراسوند [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 111-124]
  • کیفیت تخم مرغ بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش های خوراکی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز براساس حداقل اُفت وزنی و حداکثر اندیسِ "هاو" در تخم‌مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 43-58]
  • کلید واژه: شیر تخمیری شتر جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک از چال در استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 131-148]
  • کلمات کلیدی: کورکومین بهینه سازی شرایط استخراج کورکومین از ریزوم گیاه زردچوبه ( Curcuma longa) به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 75-89]

گ

  • گلیسرول جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک از چال در استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 131-148]

ل

م

  • مایکرویو مقایسه استخراج اسانس پوست بکرایی با استفاده از روش های مایکرویو و مایکرویو با پیش تیمار اولتراسوند [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 111-124]
  • ماهی فیتوفاگ فعالیت ضد میکروبی فیلم خوراکی متیل سلولز غنی شده با اسانس اناریجه بر روی فیله های ماهی فیتوفاگ در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 13-26]
  • متیل سلولز فعالیت ضد میکروبی فیلم خوراکی متیل سلولز غنی شده با اسانس اناریجه بر روی فیله های ماهی فیتوفاگ در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 13-26]
  • محصولات دریایی یخ پوشانی میگوی منجمد با استفاده از هیدروکلوئید کیتوزان به منظور بهبود ویژگی های کیفی آن [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-17]
  • میکروبراث دایلوشن مطالعه اثرضدمیکروبی عصاره طارونه (Phoenix Dactylifera ) بر باکتری های بیماری زا و کپک های عامل فساد [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]