نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب گریپ فروت اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]
  • آب هویج-کیوی غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 103-116]
  • آنزیم پکتین متیل استراز غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 103-116]

ا

  • ارزیابی حسی فرمولاسیون پفک فراسودمند با پودر کدوحلوایی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 65-80]
  • اسانس چویر تولید فیلم کامپوزیت نشاسته سیب زمینی- کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی اسانس گیاه چویر (Ferulago angulata(Schlecht) Boiss.) و کاربرد آن در بسته‌بندی کره حیوانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 81-102]

ب

  • برگ زیتون اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 33-47]
  • بیفیدیوباکتریوم لاکتیس اثر پودر هسته خرما بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست قالبی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 19-32]

پ

  • پارامترهای رنگ اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]
  • پفک فرمولاسیون پفک فراسودمند با پودر کدوحلوایی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 65-80]
  • پودر کدوحلوایی فرمولاسیون پفک فراسودمند با پودر کدوحلوایی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 65-80]
  • پودر هسته خرما اثر پودر هسته خرما بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست قالبی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 19-32]

ت

  • ترکیبات فنلی اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 33-47]

خ

  • خواص ترمودینامیکی غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 103-116]
  • خواص رئولوژیکی اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]
  • خواص شیمیایی تولید فیلم کامپوزیت نشاسته سیب زمینی- کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی اسانس گیاه چویر (Ferulago angulata(Schlecht) Boiss.) و کاربرد آن در بسته‌بندی کره حیوانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 81-102]
  • خواص فیزیکوشیمیایی اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]

ر

  • رفع انجماد بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-18]
  • روش سطح پاسخ" بهینه‌سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 117-130]
  • روغن سویا اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 33-47]

س

  • سینتیک اکسیداسیون بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-18]

ف

  • فراصوت اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 33-47]
  • فرایند حرارتی غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 103-116]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 33-47]

ک

  • کره حیوانی تولید فیلم کامپوزیت نشاسته سیب زمینی- کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی اسانس گیاه چویر (Ferulago angulata(Schlecht) Boiss.) و کاربرد آن در بسته‌بندی کره حیوانی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 81-102]
  • کنسانتره اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]

گ

  • گوشت سینه مرغ بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-18]

ل

  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس اثر پودر هسته خرما بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست قالبی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 19-32]

م

  • ماست اثر پودر هسته خرما بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست قالبی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 19-32]
  • میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-18]

و

  • ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی فرمولاسیون پفک فراسودمند با پودر کدوحلوایی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 65-80]
  • ویژگی های میکروبی بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-18]