نویسنده = حبیب اله میرزایی
بررسی غلظت‌های مختلف نشاسته مقاوم و کیتوزان بر ساختار میکروسکوپی، خواص رئولوژیکی و زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک ریزپوشانی شده در ماست نوشیدنی

دوره 9، شماره 2، دی 1396، صفحه 69-84

10.22069/ejfpp.2018.7967.1198

فاطمه شهدادی؛ حبیب الله میرزایی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مرتضی خمیری؛ امان محمد ضیایی فر؛ علی اکبریان


مدل‎سازی خشک‎شدن لایه نازک خمیر خرمای مضافتی (Phoenix dactylifera L.)

دوره 9، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 37-52

10.22069/ejfpp.2017.7699.1186

نرجس محمدی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علی اصغری؛ محمد قربانی؛ امان محمد ضیایی فر؛ حبیب اله میرزایی