کلیدواژه‌ها = اسید اسکوربیک
تاثیر میدان الکتریکی پالسی بر محتوای اسید اسکوربیک در آب گوجه فرنگی

دوره 12، شماره 1، مرداد 1399، صفحه 49-66

10.22069/ejfpp.2020.15714.1512

سارا آقاجان زاده سورکی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ عباس رضایی اصل


تاثیر عصاره چای سبز و اسید آسکوربیک بر خواص شیمیایی و حسی دونات سرخ شده

دوره 4، شماره 2، آذر 1391، صفحه 29-43

فاطمه پورجاجی؛ مهدی کریمی؛ حمید توکلی پور؛ زهرا شیخ الاسلامی