کلیدواژه‌ها = شیره خرما
تاثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی وانیلی بر پایه آب پنیر

دوره 12، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 157-170

10.22069/ejfpp.2021.6604.1117

امیر طاهریان؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ حبیب ا.. میرزایی؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی


تولید و بسته بندی نوشیدنی تخمیری فراسودمند از شیره خرما با کمک لاکتوباسیلوس رامنوسوس

دوره 7، شماره 2، مهر 1394، صفحه 17-38

مهری کرباسی؛ سید محمد موسوی؛ محمد سعید یارمند


ارزیابی برخی از خصوصیات شیمیایی و حسی شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول شکر

دوره 6، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 85-101

ماریه مردانی؛ عسگر فرحناکی؛ غلامرضا مصباحی؛ محمد تقی گلمکانی؛ مهسا مجذوبی