%0 Journal Article %T اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا %J نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی %I دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان %Z 2423-3544 %A پیری قشلاقی, شیما %A صادقی ماهونک, علیرضا %A اعلمی, مهران %A قربانی, محمد %D 2015 %\ 08/23/2015 %V 7 %N 1 %P 31-46 %! اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا %R %X %U https://fppj.gau.ac.ir/article_2525_adc77ab23ef5bf99ac17fe029b36e23f.pdf