TY - JOUR ID - 2529 TI - کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه در روز انقضاء در شهر تهران JO - نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی JA - FPPJ LA - fa SN - 2423-3544 AU - کوشکی, محمدرضا AU - کوهی کمالی, پالیز AU - عزیزخانی, محمد AU - هادی نیا, نوشین AU - امیری, زهره AD - استادیار گروه تحقیقات صنایع غذایی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، AD - کارشناس آزمایشگاه گروه تحقیقات صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران AD - عضو کمیته پژوهشی دانشجویان، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران AD - عضو کمیته پژوهشی دانشجویان، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایرا AD - دانشیار گروه علوم پایه، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران Y1 - 2015 PY - 2015 VL - 7 IS - 1 SP - 91 EP - 102 DO - N2 - UR - https://fppj.gau.ac.ir/article_2529.html L1 - https://fppj.gau.ac.ir/article_2529_13479aa4f61bc87959b3b10660e2a1ca.pdf ER -