نویسنده = مهران اعلمی
اثر کنسانتره پروتئین باقلا و صمغ زانتان بر ویژگی‌های خمیرابه و کیک برنج

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 111-124

10.22069/fppj.2022.20678.1724

شیوا شفیعی؛ مهران اعلمی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ سید سهیل امیری


اثر تیمار حرارتی-رطوبتی آرد برنج قهوه ای و افزودنی های طبیعی بر ویژگی‌های خمیر کیک منجمد بدون گلوتن

دوره 13، شماره 3، مهر 1400، صفحه 115-131

10.22069/ejfpp.2021.18885.1654

سحر اخوان مهدوی؛ مهران اعلمی؛ امان محمد ضیائی فر؛ یحیی مقصودلو


بررسی ویژگی‌های عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین باقلای هیدرولیز شده‌ی به روش هیدرولیز ترکیبی

دوره 12، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 25-38

10.22069/ejfpp.2021.14033.1452

سیده پریا سمایی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی


ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم

دوره 10، شماره 1، مرداد 1397، صفحه 16-32

10.22069/ejfpp.2018.9895.1297

مهران اعلمی؛ مهشید رهبری؛ عبدالستار عوض صوفیان