درباره نشریه

درباره نشریه

مجله فراوری و نگهداری مواد غذایی به عنوان یکی از مجلات معتبر علمی و پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان است که با هدف گسترش مرزهای دانش، ارتقاء سطح علمی پژوهشگران، اساتید، دانشجویان و فعالان عرصه صنعت غذا اقدام به انتشار آخرین دستاوردهای پژوهشی به صورت دو فصل نامه به زبان فارسی نموده است. میکروبیولوژی مواد غذایی، فناوری، تولید و نوآوری‌های محصولات غذایی، غذاهای فراسودمند، فراوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی (با منشاء گیاهی، دامی و دریایی)، ضایعات و پسماند مواد غذایی، سم شناسی مواد غذایی و آلاینده ها‌، ایمنی و کیفیت مواد غذایی، نانو و بیوتکنولوژی مواد غذایی، بسته‌بندی و ماندگاری مواد غذایی، مهندسی صنایع غذایی از موضوعات تحت پوشش این مجله می­باشند. مجله فراوری و نگهداری مواد غذایی از تاریخ  26/4/1388 بر اساس توافقنامه با انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران مجوز نشر دریافت کرد و در تاریخ 25/01/1393  از کمیسیون بررسی نشریات کشور حائز رتبه علمی- پژوهشی شد.