تاثیر خاک تونسیل بر کاهش مقدار پاتولین در آب سیب

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 121-130

10.22069/ejfpp.2022.19431.1674

سینا صادق زاده کشمش تپه؛ معصومه آقازاده


اثر روش ترکیبی امواج مایکروویو- هوای‏ گرم تحت پیش‏تیمار مایکروویو بر سینتیک خشک‏کردن میوه مورد

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 125-138

10.22069/ejfpp.2021.17860.1615

صفورا کریمی؛ سلیمان محمدی؛ نرگس لایقی نیا؛ حبیب اله عباسی


بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی هیدروژل‌ هیبریدی حاوی ایزوله پروتئین آب پنیر- آپونتیا

دوره 14، شماره 3، مهر 1401، صفحه 125-139

10.22069/ejfpp.2022.19662.1687

پانیذ کاوسی؛ محبوبه کشیری؛ مرتضی خمیری؛ محمد قربانی؛ سمیرا عشقی نیا


انتخاب بهترین مدل سینتیکی در خشک‌کردن قارچ دکمه‌ای توسط سامانه مادون‌قرمز

دوره 12، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 129-138

10.22069/ejfpp.2021.8164.1203

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امان محمد ضیائی فر


بررسی شرایط فرآیند اکستروژن و ترکیب ساختاره بر ویژگی‌های اسنک ذرت و مغز پسته

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 135-152

10.22069/ejfpp.2021.18363.1637

نوشین نورافشان؛ شهرام بیرقی طوسی؛ غلامعلی گلی موحد


اثر غلظت‌های یون کلسیم و نمک و دمای آب‌نمک‌گذاری بر تغییرات بافت، تراوش و تورم پنیر فتای فراپالاش

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 139-154

10.22069/ejfpp.2020.14548.1467

کورش رحمانی؛ حبیب الله میرزایی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سید مهدی جعفری؛ ناصر همدمی


ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فلفل دلمه ای قرمز در روغن سویا

دوره 14، شماره 3، مهر 1401، صفحه 141-152

10.22069/fppj.2022.19930.1694

محمود کهنه پوشی؛ الهام آزادفر؛ اعظم آزادفر؛ محمد امین حیدرزادی؛ زهره بهرامی


مقایسه خواص رئولوژیکی نانوژل‌های نانوسلولز چوب، نانوسلولز باکتری و نانوکیتین

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 147-168

10.22069/ejfpp.2021.19225.1669

حسام الدین جنت امانی؛ علی معتمدزادگان؛ محمد فارسی؛ حسین یوسفی


بررسی سینتیک و مدلسازی خشک کردن رزماری (Rosmarinus officinalis ‌L.) با استفاده از مادون قرمز

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 153-160

10.22069/ejfpp.2021.16350.1534

سید سجاد حسینی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حبیب الله میرزایی؛ یحیی مقصودلو


تاثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی وانیلی بر پایه آب پنیر

دوره 12، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 157-170

10.22069/ejfpp.2021.6604.1117

امیر طاهریان؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ حبیب ا.. میرزایی؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی


بررسی اثر ریزپوشینه صمغ مصطکی اصلاح شده حاوی کورکومین بر زنده مانی رده سلولی MCF-7 به روش آزمون MTT

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 19 شهریور 1402

10.22069/fppj.2023.20894.1731

احسان فیضی کریم آبادی؛ علیرضا صادقی؛ محمد قربانی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ زهرا عطایی


بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه ای طی فرایند تولید ماست های تغلیظ شده سنتی تولوق و توربا

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394

10.22069/fppj.2015.6513

جواد حصاری؛ کاظم علیرضالو؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ صفر فرج نیا


اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک و پذیرش کلی ماست پروبیوتیک کم چرب

دوره 6، شماره 1، خرداد 1393

10.22069/fppj.2014.6514

رامونا مسعود؛ وجیهه فدائی نوغانی؛ کیانوش خسروی دارانی خسروی دارانی


ارزیابی ویژگی های امولسیون های دوگانه (W/O/W) تثبیت شده با کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر – اینولین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 28 شهریور 1402

10.22069/fppj.2022.20752.1726

عادله محمدی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سید مهدی جعفری