نویسنده = %D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86 %D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF %D8%B6%DB%8C%D8%A7%D8%A6%DB%8C %D9%81%D8%B1
اثر تیمار حرارتی-رطوبتی آرد برنج قهوه ای و افزودنی های طبیعی بر ویژگی‌های خمیر کیک منجمد بدون گلوتن

دوره 13، شماره 3، مهر 1400، صفحه 115-131

10.22069/ejfpp.2021.18885.1654

سحر اخوان مهدوی؛ مهران اعلمی؛ امان محمد ضیائی فر؛ یحیی مقصودلو


غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی

دوره 11، شماره 1، تیر 1398، صفحه 103-116

10.22069/ejfpp.2019.10758.1334

صدف کنودان؛ امان محمد ضیائی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو؛ سارا آقاجان زاده سورکی


ارزیابی تغیرات رنگ آب نارنج طی فراوری حرارتی

دوره 8، شماره 2، آبان 1395، صفحه 1-24

10.22069/ejfpp.2017.6486.1114

سارا آقاجان زاده سورکی؛ امان محمد ضیائی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو؛ ابراهیم اسماعیل زاده