موضوعات = %D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C %D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF %D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C - %D9%88%DB%8C%DA%98%DA%AF%DB%8C %D9%87%D8%A7%DB%8C %D8%B1%D8%A6%D9%88%D9%84%D9%88%DA%98%DB%8C %D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%AA %D9%88 %D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B9%D8%A7%D8%AA
اثر فرایند تغلیظ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب گریپ فروت (Citrus paradise)

دوره 11، شماره 1، تیر 1398، صفحه 131-142

10.22069/ejfpp.2019.11424.1361

عبدالخالق گل کار؛ علی معتمدزادگان؛ مهدی پورشایگان؛ سارا مقصودی؛ حدیثه باقری


ویژگی های رئولوژیکی کیک اسفنجی بر پایه آرد برنج و جوانه گندم

دوره 10، شماره 1، مرداد 1397، صفحه 16-32

10.22069/ejfpp.2018.9895.1297

مهران اعلمی؛ مهشید رهبری؛ عبدالستار عوض صوفیان


بهینه یابی استخراج موسیلاژ دانه به با کمک امواج فراصوت و با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 9، شماره 2، دی 1396، صفحه 17-31

10.22069/ejfpp.2018.9430.1276

آتنا دهقان؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو


تأثیر صمغ زانتان و موسیلاژ دانه‌های اسفرزه و ریحان بر رفتار ویسکوالاستیک سس کچاپ

دوره 9، شماره 2، دی 1396، صفحه 85-100

10.22069/ejfpp.2018.13445.1438

سمیرا شکیبا؛ مرتضی خمیری؛ سهیل امیری؛ راحیل رضایی