کلیدواژه‌ها = شیره خرما
تعداد مقالات: 2
1. تولید و بسته بندی نوشیدنی تخمیری فراسودمند از شیره خرما با کمک لاکتوباسیلوس رامنوسوس

دوره 7، شماره 2، پاییز و زمستان 1394، صفحه 17-38

مهری کرباسی؛ سید محمد موسوی؛ محمد سعید یارمند


2. ارزیابی برخی از خصوصیات شیمیایی و حسی شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول شکر

دوره 6، شماره 1، بهار و تابستان 1393، صفحه 85-101

ماریه مردانی؛ عسگر فرحناکی؛ غلامرضا مصباحی؛ محمد تقی گلمکانی؛ مهسا مجذوبی