موضوعات = تکنولوژی مواد غذایی
تعداد مقالات: 28
2. اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا

دوره 11، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 33-47

10.22069/ejfpp.2019.13219.1428

حسین جلالی؛ سیدحمیدرضا ضیاءالحق؛ عبدالرضا محمدی نافچی؛ محمد کاظمی الموتی


5. تاثیر صمغ گزانتان و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های شربت خاکشیرفراسودمند

دوره 10، شماره 2، پاییز و زمستان 1397، صفحه 63-80

10.22069/ejfpp.2019.13231.1430

محمد حجتی؛ سعید جعفری؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر؛ محمد نوشاد


6. بررسی ویژگیهای کیفی و ماندگاری بستنی‌خشک نگهداری شده در دماهای مختلف

دوره 10، شماره 2، پاییز و زمستان 1397، صفحه 45-61

10.22069/ejfpp.2019.10452.1319

جواد حصاری؛ نگار راوش؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید عباس رافت


7. اثر پوششهای خوراکی لیپیدی و دمای نگهداری بر کیفیت خرما

دوره 10، شماره 2، پاییز و زمستان 1397، صفحه 1-18

10.22069/ejfpp.2019.12067.1380

اعظم ایوبی؛ حامد کاظمی؛ اعظم اعرابی


9. اثر شدت هیدرولیز بر خواص کاربردی پروتئین هیدرولیز شده ماهی پنجزاری بالهنارنجی (Leiognathus bindus

دوره 10، شماره 2، پاییز و زمستان 1397، صفحه 137-149

10.22069/ejfpp.2019.12119.1382

زینب رمضانی؛ ابراهیم رجب زاده قطرمی؛ سید فخرالدین حسینی


12. ریز پوشانی کوآنزیم Q10 با روش توده ای شدن مرکب

دوره 10، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 1-16

10.22069/ejfpp.2018.9939.1302

نادیا احمدی؛ علی نصیرپور؛ محمود شیخ زین الدین؛ جواد کرامت


13. اثر افزودن اسیدهای آمینه آزاد کازئینی بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر فتای فراپالایشی

دوره 9، شماره 2، پاییز و زمستان 1396، صفحه 1-16

10.22069/ejfpp.2018.10354.1317

راحله نژاد رزمجوی اخگر؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی


14. ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سین‌بیوتیک به روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 9، شماره 2، پاییز و زمستان 1396، صفحه 33-50

10.22069/ejfpp.2018.9881.1298

تهمینه نیکبخت کشکولی؛ حسین جوینده؛ سعید تهموزی دیده بان


16. تولید شکلات حاوی پودر بزرک و ارزیابی برخی از ویژگی های کیفی آن

دوره 9، شماره 1، بهار و تابستان 1396، صفحه 23-36

10.22069/ejfpp.2017.9362.1272

زهرا حسن نژاد؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ محمود صوتی خیابانی؛ سید هادی پیغمبردوست؛ هانیه رسولی پیروزیان


17. بررسی اثر غلظت ساکارز بر خصوصیات رئولوژی ژل آب انار بر پایه ژلاتین/Ƙ-کاراگینان

دوره 8، شماره 2، پاییز و زمستان 1395، صفحه 107-122

10.22069/ejfpp.2017.7218.1148

ثمر صحرایی؛ علی معتمدزادگان؛ وحیده سرابی اقدم


18. ارزیابی تغیرات رنگ آب نارنج طی فراوری حرارتی

دوره 8، شماره 2، پاییز و زمستان 1395، صفحه 1-24

10.22069/ejfpp.2017.6486.1114

سارا آقاجان زاده سورکی؛ امان محمد ضیائی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو؛ ابراهیم اسماعیل زاده


19. تاثیر امواج فراصوت و دی‌اکسید تیتانیوم بر استافیلوکوکوس آرئوس و اشرشیاکلی در کشک مایع

دوره 7، شماره 2، پاییز و زمستان 1394، صفحه 1-16

جواد حصاری؛ فهیمه بابایی؛ صفر فرج نیا؛ سید عباس رافت؛ بهرام فتحی اچاچلویی


21. ارزیابی برخی از خصوصیات شیمیایی و حسی شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول شکر

دوره 6، شماره 1، بهار و تابستان 1393، صفحه 85-101

ماریه مردانی؛ عسگر فرحناکی؛ غلامرضا مصباحی؛ محمد تقی گلمکانی؛ مهسا مجذوبی


24. فعالیت ضد میکروبی فیلم خوراکی متیل سلولز غنی شده با اسانس اناریجه بر روی فیله های ماهی فیتوفاگ در شرایط نگهداری در یخچال

دوره 5، شماره 1، بهار و تابستان 1392، صفحه 13-26

پیمان آریایی؛ حمید توکلی پور؛ مسعود رضایی؛ امیر حسین الهامی راد


25. بهینه سازی فرآیند خشک کردن جعفری با استفاده از روش ترکیبی هوای داغ- مایکروویو

دوره 4، شماره 2، پاییز و زمستان 1391، صفحه 103-122

مجتبی نوری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امیر دارایی گرمه خانی؛ مرضیه بلندی