موضوعات = علوم و صنایع غذایی
تعداد مقالات: 21
1. فرمولاسیون پفک فراسودمند با پودر کدوحلوایی

دوره 11، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 65-80

مجتبی مقدسی؛ سید حسین حسینی قابوس


5. درون‏پوشانی عصارۀ بابونه در نانوذرات تهیه شده با تکنیک رسوب با ضد حلال

دوره 9، شماره 1، بهار و تابستان 1396، صفحه 67-84

لیلا باقری؛ محمد امین شامخی


6. بررسی فعالیت پری-بیوتیکی پلی ساکاریدهای استخراج شده از بلوط

دوره 9، شماره 1، بهار و تابستان 1396، صفحه 53-66

مهرنوش تدینی؛ محمود شیخ زین الدین؛ صبیحه سلیمانیان زاد


7. تاثیر غلظت پراکسید هیدروژن تولید شده توسط پلاسمای سرد اتمسفری در نابود سازی باکتری اشرشیا کلی تلقیح شده به آب

دوره 9، شماره 1، بهار و تابستان 1396، صفحه 13-22

محمدرضا کوشکی؛ حامد نیکمرام؛ محمود قرآن نویس


8. ارزیابی تغیرات رنگ آب نارنج طی فراوری حرارتی

دوره 8، شماره 2، پاییز و زمستان 1395، صفحه 1-24

سارا آقاجان زاده سورکی؛ امان محمد ضیائی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو؛ ابراهیم اسماعیل زاده


11. تاثیر تخمیر کنترل شده ‌لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ویژگی‌های کیفی و بیاتی نان گندم نیمه‌حجیم

دوره 8، شماره 1، بهار و تابستان 1395، صفحه 1-22

عباس عابدفر؛ علیرضا صادقی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی


12. اثر تیمارهای پوششی، شیمیایی و دمایی بر انبارمانی و کیفیت میوه در انار رقم شیرین کلباد

دوره 8، شماره 1، بهار و تابستان 1395، صفحه 107-124

کوثر نیکدل؛ اسماعیل سیفی؛ مهدی شریفانی؛ خدایار همتی


14. بررسی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام تحت شرایط مختلف دمایی و بسته بندی

دوره 7، شماره 2، پاییز و زمستان 1394، صفحه 77-96

مرضیه رئیسی؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک


16. یخ پوشانی میگوی منجمد با استفاده از هیدروکلوئید کیتوزان به منظور بهبود ویژگی های کیفی آن

دوره 5، شماره 2، بهار و تابستان 1392، صفحه 1-17

سحرالسادات موسوی نسب؛ مرضیه موسوی نسب؛ غلامرضا مصباحی؛ جلال جمالیان؛ یحیی مقصودلو


17. بهینه سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی ماهی کاراس (Carassius carassius) به روش سطح پاسخ

دوره 5، شماره 1، بهار و تابستان 1392، صفحه 95-110

علیرضا مهرگان نیکو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ علی طاهری؛ مهران اعلمی


18. بررسی اثر نشاسته و گوار بر پارامترهای بافتی، رنگی و پذیرش پاستیل هویج

دوره 4، شماره 2، پاییز و زمستان 1391، صفحه 15-28

فخری شهیدی؛ صفیه خلیلیان؛ محبت محبی؛ اسماعیل خزایی؛ حمیده مقامی کیا


19. مقایسه عصاره برگ زیتون و آنتی اکسیدان BHT بر زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد

دوره 4، شماره 2، پاییز و زمستان 1391، صفحه 67-83

سید حمید حسینی پور؛ سید یوسف پیغمبری؛ هانیه رستم زاد


20. بهینه سازی شرایط تولید سیب گلاسه با استفاده از کنسانتره میوه

دوره 4، شماره 1، پاییز و زمستان 1391، صفحه 81-97

نیلوفر شریف؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ محمد علیزاده؛ محسن اسمعیلی


21. تاثیر تابش لیزر موج پیوسته سبز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروتئین های سفیده تخم مرغ

دوره 4، شماره 1، پاییز و زمستان 1391، صفحه 37-46

رزاق محمودی؛ ابراهیم صفری؛ محمد سعید حسین زاده